mybudapest

Hangulatblog szubjektív szemmel. Leszögezném, hogy nem vagyok sem Pulitzer várományos újságíró, sem profi fotós, csak igyekszem néhány budapesti helyszín hangulatát megragadni. A jelszavam: "Mindig az a legrosszabb fénykép, ami el sem készült."

Szolgálati közlemény

mybudapest 2012.10.20. 11:30

Kedves Olvasó, mint láthatod a blog még igencsak gyermekcipőben jár, így a ti segítségeteket is kérem. Mivel a blogot nem magamnak, hanem nektek szeretném csinálni, kommentben nyugodtan jöhetnek ötletek, kívánságok, javaslatok. Írjátok meg, miről szeretnétek olvasni vagy fotókat látni ami Budapest, és én igyekszem utánajárni.

Köszönöm!

Címkék: budapest utca város épület elhagyott

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mybudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr984859344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

webmestar 2012.10.24. 23:56:00

ezek a panoráma helyek tetszenek nekem nagyon, jó kis eldugott helyek:) Speciel az Apáthy szikla jut eszembe az utolsó posztról

mybudapest · http://mybudapest.blog.hu/ 2012.10.25. 11:09:28

@webmestar: az is jó hely, de ott egyelőre csak fotógép nélkül voltam.
süti beállítások módosítása